La primera trobada d'Associacions de Voluntariat en la Salut crea nexes

Fins 30 entitats de salut a la comarca han participat en la primera trobada d’Associacions de Voluntariat en la Salut organitzada per l’Hospital de Mataró. 14 d’elles ja amb una participació directe i d’altres que han volgut conèixer com treballen i en quina situació es troben els voluntaris de la salut de la comarca.
L’objectiu d’aquesta Primera Jornada d’Entitats del Maresme és crear un espai de trobada entre el Consorci Sanitari del Maresme, les associacions i el voluntariat que es preocupen pels malalts en el nostre territori. Comptar amb el suport de l’Hospital, compartir problemàtiques i col•laborar entre associacions són algunes de les idees que s’han desenvolupat. 
 
Una jornada on també s’ha posat en valor la figura del voluntari, la peça clau en tot aquest engranatge. Una persona que, desde l'exterior, pot ajudar molt en el procés de la malatia. La cloenda de la jornada va anar a càrrec de l’escriptor Màrius Serra, escriptor i patró de Nexe Fundació. Acaba de sortir la reedició commemorativa dels 10 anys del seu llibre “Quiet” , sobre l’experiència amb el seu fill pluridiscapacitat.

Informa: O.Debat