La Policia Local tanca cautelarment 3 locals on s’hi exercia la prostitució

La regidora de Seguretat Pública, Anna Villarreal, ha comunicat la intervenció policial i ha defensat que la necessitat d’abolir ‘la prostitució com a màxima expressió de la desigualtat’.

La Policia Local tanca cautelarment 3 locals on s’hi exercia la prostitució

Aquest dijous, la Policia Local de Mataró ha tancat de manera cautelar 3 locals, 2 situats al carrer Churruca i 1 a la ronda Francesc Macià, on s’hi realitzaven activitats de caire sexual. Així ho ha comunicat la regidora de Seguretat Pública, Anna Villarreal, a través d’un tuit. Villarreal ha defensat l’actuació afirmant que ‘és necessari abolir la prostitució com a màxima expressió de la desigualtat’.

Els locals clausurats ja van ser registrats per possibles infraccions laborals i d’estrangeria en un operatiu policial conjunt amb Inspecció de Treball a finals del mes de març. Ja llavors se sospitava que aquests 3 establiments de massatges orientals eren negocis ‘pantalla’ que encobrien 3 prostíbuls. D’aquella actuació policial, duta a terme per Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Policia Local, tres treballadores van resultar detingudes per qüestions d’estrangeria. A més, es van obrir 4 actes administratives per activitat comercial no ajustada a la llicència i es va procedir al tancament cautelar dels establiments fins la resolució del cas.