La Policia Local reforça amb cinc agents el torn de nit per cobrir vacants

Així s’ha consensuat entre l’Ajuntament i sindicats en la taula de treball creada a mitjans de desembre. També s’ha incorporat al cos un nou intendent i un nou inspector.

El torn de nit de la Policia Local s'ha reforçat amb cinc agents per cobrir les places vacants que hi havia. Unes vacants no relacionades amb baixes laborals, sinó per casos de jubilació entre altres motius. També s'han fet reassignacions al torn de matí i al de tarda. La mesura va entrar en vigor l'1 de gener, data en què també s'han incorporat un nou intendent i un nou inspector al cos.

Aquestes reassignacions s'han consensuat entre l'Ajuntament i els sindicats en el marc de la taula de treball creada a mitjans de desembre amb l'objectiu de "millorar l'equilibri operatiu entre la demanda de serveis i els recursos disponibles" segons expliquen des de l'Ajuntament. Aquesta taula de treball es va posar en marxa després que el segon cap de setmana de desembre es veiés alterat el servei nocturn de la Policia Local per manca d'agents en el torn de nit per diverses indisposicions. Concretament, la nit de l'11 al 12 el servei va quedar interromput, ja que cap dels agents va anar a treballar; les dues nits següents el servei es va reprendre amb limitacions, ja que només dos agents van anar a treballar la nit del 12 al 13 i un la nit del 13 al 14.

Durant el Nadal, el servei s'ha cobert amb el servei ordinari, canvis de torn segons les necessitats del servei i amb hores extres.

 

Informa: S.Ruiz