La Policia Local interposa quatre denúncies judicials més des que es va iniciar l’estat d’alarma

Des que es va iniciar l’estat d’alarma la Policia Local no ha parat d’interposar denúncies. En les últimes 24 hores han denunciat judicialment a quatre persones més, dues de les quals se les ha multat per tenir diverses actes administratives i les altres dues amb detenció per desobediències i resistència per fugir de la policia quan se’ls demanava identificació. Unes denúncies judicials que, des del 14 de març, ja s’enfilen fins a un total de 13, efectuades per la Policia Local de Mataró.

En les últimes hores també s’han posat fins a un total de 58 denúncies més, amb tipologia diferent de les denúncies judicials, 31 de les quals per circular amb vehicle per la via pública sense motiu autoritzat o incomplint restriccions i 21 per deambular pel carrer sense autorització. Hi ha hagut quatre sancions més efectuades per no respectar la normativa durant el passeig de gossos i dues per estar-se en parcs o places. Des que es va activar l’estat d’alarma les denúncies administratives ja s’enfilen a les 1.404.

En aquest sentit, en les últimes hores també s’ha identificat a 100 persones més i a 363 vehicles. Si ens fixem amb el total acumulat, des del 14 de març  s’han identificat a  5.408 persones i 8.157 vehicles. L’Ajuntament de Mataró demana que es continuï respectant el confinament i recorda que les sancions poden anar des dels 600 als 30.000 euros.

Informa: M.Gómez