La Policia Local interposa gairebé 40 sancions més

La Policia Local ha efectuat aquest dimarts 37 sancions més per vulneracions de l’estat d’alarma. Cinc d’aquestes denúncies administratives van ser per un grup de persones que es trobava reunida en un local. 

Com és habitual, però, la majoria de les denúncies administratives efectuades ahir han estat per deambular per la via pública sense motiu justificat. Igual que el dia anterior, aquest motiu ha comportat 22 sancions. També es van sancionar a 10 persones que circulaven amb vehicle per la via pública incomplint les restriccions de mobilitat. En total, des del dia 14, s’han interposat ja 839 denúncies administratives, que comporten sancions d’entre 300 i 60.000 euros. També ha interposat 4 denúncies judicials per desobediència. 

Durant el dia d’ahir també es van realitzar gairebé 890 identificacions. Concretament, la Policia Local va identificar 598 vehicles i 290 persones. 

D’altra banda, per reforçar la seguretat de farmàcies o botigues d’alimentació, els Mossos d’Esquadra han intensificat els patrullatges al voltant dels establiments decretats com essencials. La intenció és evitar que puguin ser un objectiu pels lladres aquests dies en què hi ha menys gent al carrer, sobretot en els horaris d’obertura i tancament dels comerços. 

A més d’incrementar el patrullatge, els Mossos també estan incrementant els contactes amb propietaris i treballadors dels comerços que estiguin oberts per donar-los consells per evitar que siguin víctimes de robatoris o per reduir la percepció d’inseguretat.

Informa: S.Ruiz