La Policia Local identifica 2 persones sospitoses d’ocupar un pis i rellogar-lo

L’intent d’ocupació data del dia 10 de febrer i en aquests moments la Policia Local està duent a terme una investigació conjuntament amb Mossos d’Esquadra per aclarir els fets

La Policia Local de Mataró frustra un nou intent d’ocupació d’un immoble situat al carrer de José Francisco Pacheco. Els fets es van produir aquest dimecres quan veïns de la zona van alertar al cos de policia municipal sobre l’intent d’ocupació d’un pis. Els agents es van desplaçar fins el lloc dels fets i un cop allà, van veure que la porta blindada antiocupacions havia estat forçada. A l’interior hi van trobar un jove de 22 anys el qual va explicar que ell havia pagat un import a una tercera persona per rebre les claus d’aquell pis.

Gràcies a la col·laboració ciutadana i les descripcions que van proporcionar, la Policia Local va poder identificar les dues persones sospitoses d’haver usurpat l’immoble prèviament i a qui el jove de 22 anys hauria pagat per entrar-hi. Els sospitosos són un home de 27 anys i un altre de 21. A més, en un vehicle d’aquests individus s’hi va trobar un trepant, panys de porta i una clau d’un comptador d’aigua.

A partir d’ara, la investigació s’està duent a terme de manera conjunta entre la Policia Local de Mataró i els Mossos d’Esquadra. A banda, els agents també van alertar els propietaris de l’habitatge perquè tornessin a segellar-lo.

Informa: L.Sanmiquel