La Policia Local ha interposat 36 denúncies per accedir a la platja des de l'obertura del passeig marítim

Més de la meitat de les denúncies per incompliment de l’estat d’alarma aquest dimarts són per passejar per la sorra de la platja. La Policia Local ha sancionat 26 persones per traspassar les barreres que limiten aquest espai públic. Tot i que des del dia 1 de maig l’Ajuntament ha obert el passeig marítim i altres zones verdes al públic, l’accés a la sorra de la platja està prohibit i de fet la senyalització així ho indica. Des de l’obertura del passeig marítim, aquest passat 1 de maig, ja són 36 les denúncies que s’han interposat per accedir a les platges mataronines. 

En total, en aquest dimarts dia 5, s’han interposat 48 denúncies. A banda de les 26 per trepitjar les platges, 21 han estat per deambular per la via pública sense motiu autoritzat o incomplint restriccions i 1 més per circular amb vehicle sense motiu. També durant el dia d’ahir s’ha identificat 109 persones i 161 vehicles.

Des de l’inici de l’estat d’alarma, el 14 de març, s’ha interposat 2.257 denúncies administratives i 41 de judicials. En aquests gairebé dos mesos, s’ha identificat 8.008 persones i 13.780 vehicles.

Informa: C.Sánchez