La Policia Local desmantella una plantació interior de marihuana

L'immoble intervingut es troba al carrer Don Magí de Vilallonga, al nucli antic de la capital del Maresme

La Policia Local de Mataró ha desmantellat aquest matí una plantació interior de marihuana. La plantació en qüestió estava ubicada al número 14 del carrer de Don Magí de Vilallonga, en ple nucli antic de la capital del Maresme.

Segons fonts policials es tracta d'una plantació que , tot i no de ser de grans dimensions, estava perfectament equipada amb tota la instal·lació pertinent per poder cultivar les plantes per després poder vendre la droga. Les mateixes fonts, a més, han assenyalat que la llum de l'immoble estava punxada.

No hi ha hagut detinguts perquè no se'ls ha pogut localitzar ni trobar dins del domicili. Amb tot, i sempre segons avanci la investigació, la Policia Local presentarà un atestat per un delicte contra la salut pública i també per un delicte de defraudació de fluid elèctric.Tal com han assenyalat d'altres fonts, els presumptes autors d'aquesta plantació feia un any que havien llogat aquest immoble i haurien pagat totes les mensualitats corresponents passant, d'aquesta manera, desapercebuts.

Segons fonts properes a la investigació, tot va començar dilluns al migdia quan un veí de la zona va alertar a la Policia Local que la porta de l'immoble en qüestió estava oberta. Va ser llavors quan una patrulla d'agents del cos s'hi va desplaçar i va veure que a l'interior hi havia el que semblava en un primer moment una plantació de marihuana. A partir d'aquí es va activar el mecanisme de sol·licitud judicial per accedir a l'immoble i procedir al posterior escorcoll. De fet, els agents han custodiat l'immoble des d'ahir i fins avui al moment de l'escorcoll.

Ha estat durant aquest matí que aquesta operació s'ha dut a terme traient tot de caixes i material de la casa que contenien les plantes i tot el sistema de cultiu. Durant l'escorcoll s'ha tallat l'accés als vianants pel carrer on hi havia situat l'habitatge. De fet, per tot el carrer es podia sentir una forta olor de marihuana que provenia de l'immoble en qüestió.