La Policia Local de Mataró incorporarà 14 nous agents el setembre del 2022

Aquest estiu s’ha fet un procés selectiu per cobrir places vacants a conseqüència de diveres jubilacions. S’hi han presentat 1.089 persones, un 29% de les quals han estat dones.

El setembre del 2022 s’incorporaran 14 nous agents de la Policia Local a Mataró. Aquest estiu s’ha fet un procés selectiu per cobrir aquestes places, que han quedat vacants a conseqüència principalment de diverses jubilacions al cos policial.

Aquesta setmana passada s’ha donat per tancat el procés selectiu, al que s’hi han presentat 1.089 persones, un 29% de les quals, un total de 320, han estat dones. Del total de persones presentades, 955 han estat admeses. Les persones excloses poden presentar esmenes fins al pròxim 8 de setembre.

Com a mínim 4 de les 14 places seran ocupades per dones d’acord amb la legalitat, amb l’objectiu d’equilibrar la presència dels dos gèneres a la plantilla.

Un cop acabat el termini de presentació d’esmenes, els candidats hauran de superar diverses proves: mèdiques, teòriques i pràctiques. La primera fase de l’oposició es farà d’octubre a desembre del 2021. A partir del gener de l’any vinent, els agents realitzaran la formació bàsica fins al mes de setembre. Entre mitjans i finals del setembre del 2022 doncs, els 14 nous agents s’incorporaran al cos policial mataroní en període de pràctiques que s’allargaran durant un any.