La Policia Local de Mataró arresta 7 persones en els últims quinze dies

Davant l’augment de delinqüència a la ciutat, el paper de la Policia Local de Mataró està sent clau aquests dies. De fet, en les darreres dues setmanes, han detingut un total de 7 persones per diferents delictes, 2 d’elles menors d’edat.

La detenció més llunyana data del passat 12 de juny a la plaça de Can Xammar. Allà una unitat policial va identificar un grup de persones d’entre els quals un menor tenia un mòbil robat del que constava una denuncia del mes de gener. 3 dies més tard, també en un reconeixement, es va detenir un altre un menor d’edat que tenia requeriments pendents. La Policia Local va entregar-lo als Mossos d’Esquadra i aquests el van tornar al centre d’on havia fugit.

La tercera detenció correspon a un home que va robar un telèfon mòbil a la carretera de la Mata el dia 17 de juny. Minuts més tard dels fets i gràcies a la descripció facilitada pels testimonis, es va poder arrestar l’autor. També per una estrebada, l’endemà es va detenir al Camí Ral un jove de 19 anys que havia robat una bossa de mà on hi havia un mòbil, un moneder i les claus de la víctima.

Els arrestos més recents són del 18 de juny i d’aquesta passada matinada. El primer correspon a un intent de robatori a les instal·lacions del Camp Municipal d’Hoquei. Quan el lladre intentava accedir-hi, es va veure sorprès per l’activació de l’alarma de l’equipament. Les dues darreres detencions s’han produït avui al voltant de la 1 de la matinada quan dos joves de 18 anys, equipats amb una arma blanca, han intentat cometre un robatori amb violència davant l’estació de tren de Mataró. En aquest cas, la víctima ha quedat ferida lleument. La unitat policial ha donat a conèixer que els delinqüents tenien múltiples antecedents. És per això que passaran a disposició judicial en les properes hores.

Informa: L. Sanmiquel