La pluja trasllada la segona edició del Maltaró a l'Eusebi Millán

Dissabte se celebrarà la segona edició del Maltaró, la festa de la cervesa pròpia de la ciutat de Mataró. Aquest any però, han hagut de fer front a un imprevist: els avisos meteorològics pronostiquen pluges pel cap de setmana. És per això que Marc Rodríguez, un dels organtizadors del Maltaró, aprofitant la visita al programa el Mirador, ha explicat que per garantir la celebració de l'esdeveniment, s'ha hagut de fer un canvi d'ubicació. Enlloc de la plaça de l'Ajuntament, es farà a la pista exterior del Poliesportiu Eusebi Millán. Un dels motius que ha permès la continuitat d'aquesta festa és la bona acollida que va tenir l'any passat segons Marc Rodríguez.

Fins a 10 productors cervesers catalans presentaran les seves creacions des de les 12 del migdia i fins la 1 de la matinada. A més, els assistents podran acompanyar les cerveses artesanes amb diferents propostes culinaries ja que hi haurà foodtrucks. Així explicava Marc Rodríguez com cada vegada la cerveza pot acompanyar una varietat més àmplia d’aliments:

L'últim element que completarà el Maltaró és una variada oferta de música. Al llarg del festival, passaran grups de diferents estils. Des de rock, blues o rumba, fins a pop i indi. Per concloure la fira, està prevista l'actuació d'un DJ.

 

Informa: L.Sanmiquel