La platja i la tranquil·litat, elements que més agraden als turistes que visiten Mataró

Per la seva proximitat amb Barcelona, Mataró és una de les ciutats amb més turisme de Catalunya. Els turistes trien la capital del Maresme com a destinació per tenir l’opció d’anar a la platja i per ser una ciutat tranquil·la sense una gran massificació de persones. El clima calorós i la bona gastronomia són també uns dels elements que més agraden als estrangers que visiten Mataró.

Barcelona sol ser el destí més triat pels estrangers, amb una quota de turisme molt alta. Precisament per aquest motiu, són molts els que prefereixen passar unes vacances més tranquil•les en ciutats com Mataró, lluny de l’aglomeració. A més, també tenen en compte els preus dels hotels i dels restaurants, ja que aquí són més barats. Per aquest motiu, molts turistes decideixen utilitzar plataformes online per buscar els millors apartaments.

Mataró és una ciutat de la que la majoria d’estrangers surten molt contents, ja sigui per la platja, la calma comparada amb grans ciutats o pel clima mediterrani que s’hi respira. A més, la capital maresmenca ofereix a tots els visitants una àmplia gamma d’activitats d’oci i cultura tant pels més petits de la casa com pels pares.

 

Informen: M. Viteri, L. Barroso, A. Andrés.