La plaça del passatge Lluís Gallifa estarà enllestida abans de Les Santes

passatge Lluís Gallifa

La plaça pública del costat del passatge Lluís Gallifa estarà enllestida abans de Les Santes. Unes obres que es van posar en marxa a mitjans del mes d’abril i que resolen una demanda històrica dels veïns de la zona. Per a la nova plaça s’ha dissenyat un passeig per connectar els carrers Castaños i de Llauder, l’ampliació de voreres, l’eliminació de barreres arquitectòniques, la millora de la il·luminació i la col·locació d’arbrat i mobiliari urbà. També es contempla una zona de jocs infantils i una pèrgola per garantir espais d’ombra a la plaça. La urbanització de la plaça s’ha consensuat amb els veïns de la zona, que van introduir canvis durant la redacció del projecte.  L’alcalde David Bote ha fet avui una vista de les obres en el marc de l’Alcalde als barris.

En el marc d’aquestes obres s’està instal·lant paviment a un únic nivell. La zona de jocs infantils, de 205 m², tindrà paviment de cautxú i estarà delimitada per 60 metres lineals de tanca metàl·lica. També s’ha aprofitat per renovar la xarxa de clavegueram i revisat la xarxa d’aigua potable. Des de l’Associació de Veïns del Centre estan satisfets que després de tants anys i reclamacions, per fi, s’hagi complert aquest compromís amb la zona.

Les obres tenen un pressupost de 232.400 euros amb IVA inclòs. Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Barcelona dins del pla Xarxa de governs locals 2016-2019.

Informa: S.Ruiz/ C.Sànchez