La PAH es concentra en contra les sentències del Tribunal Suprem

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) es concentra davant dels Jutjats de Mataró amb l’objectiu de demostrar, diuen, el mal ambient que s’ha creat a la societat amb les sentències emeses pel Tribunal Suprem respecte a l’impost de la hipoteca. Creuen que no hi pot haver tantes inconcrecions amb aquest tipus de decisions i titllen els bancs d’encobrir aquestes resolucions. 

Una seixantena de persones s’han concentrat amb les pancartes que utilitzen habitualment en altres manifestacions per seguir reclamant també habitatges dignes i solucions als seus problemes amb entitats financeres. De fet, insisteixen amb què la seva existència perdura perquè no s’estan fent bé les coses a dins l’Ajuntament de Mataró. També insisteixen en separar que la concentració que han fet aquest dimarts l’han fet davant del Jutjat com a simbolisme, ja que són conscients que no tenen res a veure amb les decisions que pren el Tribunal Suprem.

La PAH recorda finalment que la seva acció és directament al carrer i asseguren que no s’aturaran fins que se solucionin les seves demandes.

 

Informa: M.Gómez/ J.Peñaranda