La PAC porta als jutjats els fets relacionats amb el desnonament del 14 de març

La Plataforma d'Afectats per la Crisi i el Capitalisme presenta una denuncia contra el jutge de primera instància número 5 per la "per l'actuació desmesurada de la policia antidisturbis" durant el desnonament del passat 14 de març que va acabar amb 2 detinguts i diversos identificats. Des de la plataforma consideren que s'està produint un enduriment tant de les decisions judicials com de l'ús de la força en relació davant aquest tipus de situacions. Afirmen, que tot i que la protesta va ser pacífica, als dos detinguts se'ls hi imputa desobediència i agressió a l'autoritat, fet que podria comportar penes de fins a 4 anys de presó

Des de la PAC també han denunciat al PP, per la via penal, per injúries i calumnies en relació a un tuit que va publicar el mateix matí la formació, afirmant que el pis era d'un particular i no d'un banc. Afirmen que la informació és falsa i demanen el PP es retracti i sinó que ho demostri.

La plataforma també alerta sobre la proliferació d'aquest tipus de casos i la saturació que pateix Serveis Socials de l'ajuntament.

Informa: A.Gual