La PAC adverteix que l'emergència habitacional ja afecta tota la població

La PAC alerta de la gravíssima situació d’emergència habitacional que viu la nostra ciutat. Una circumstància que, a diferència de fa 5 anys, ja no afecta únicament els ciutadans més vulnerables sinó que perjudica tota la població en general. Les dificultats per accedir a un habitatge, ja sigui de compra o de lloguer, impliquen també els treballadors, especialment els que cobren menys de mil euros.

El preu dels pisos de lloguer continua pujant i així es preveu que continuï la tendència al llarg del 2018. Un increment dels preus que ve donat per les normes del mercat, que provoquen que la manca d’oferta de lloguer faci pujar cada cop més aquests preus. Segons ha explicat un dels membres de la PAC, Alfons Morales, els portals immobiliaris evidencien aquesta situació, amb l’oferta de gairebé 2.000 pisos de compra a la ciutat i menys d’una 80ena de lloguer.

Recordem que una altra de les reivindicacions de la PAC passa per la necessitat de desbloquejar la saturació en la gestió dels pisos socials.

 

Informa: C.Sánchez