La Nour: el primer nadó del 2023 a Mataró

La petita va néixer el dia 1 passades les 3 de la tarda a l'ambulància a les portes d'urgències de l'Hospital de Mataró. Va pesar més de 3 quilos en un part sense complicacions

La Nour Benomar ha estat la primera mataronina nascuda el 2023. La petita va arribar al món a les 15:09 del dia 1 de gener en un part sense complicacions.

Es dóna la circumstància que el part es va produir just a l'entrada de les urgències de l'Hospital de Mataró, dins la mateixa ambulància que transportava a la seva mare fins al centre sanitari. En néixer, la Nour va pesar 3 quilos i 65 grams i va mesurar 49,5 centímetres d'alçada. Tant la mare com el nadó estan en perfecte estat.

Com a curiositat, a banda de ser la primera mataronina del nou any, la Nour també va ser el primer nounat de l'Hospital de Mataró aquest 2023. La petita és la tercera filla de l'Abdelilah i la Kaoutar, veïns de la capital del Maresme.

L'alcalde de Mataró, David Bote, i el gerent del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), Ramon Cunillera, han visitat aquest matí a la Nour i la seva família. Bote els hi ha fet entrega d'una cistelleta amb productes pel nadó, mentre que de part de l'Hospital la nena ha rebut una manta.