La Nit de la Poesia torna a l’Espai Gatassa

La Nit de la Poesia torna a l’Espai Gatassa

L’Associació de Gent Gran La Gatassa té el convenciment que la poesia pot tenir el seu espai en els barris de Mataró i unir els seus veïns. Per això, organitza des de fa anys a Cerdanyola diversos tallers especialitzats i La Nit de la Poesia, una iniciativa que combina el recital poètic amb la música i que recull la idea que els versos també poden ser propers i fàcils d’entendre.

Amb aquesta intenció, l’onzena Nit de la Poesia va tenir lloc dissabte al vespre a l’Espai Gatassa. L’edició d’aquest any – concebuda com a un recital de poesia amb un concert de guitarra a la mitja part- va estar dedicada al poeta Antonio Machado, amb motiu del vuitantè aniversari de la seva mort.

L’edició d’aquest any ha tornat a comptar amb la col·laboració dels participants dels tallers de poesia que l’entitat organitza als casals d’avis de Cerdanyola i al d’Oriol Batista. Des de l’organització, recorden que tant els tallers com la Nit de la Poesia tenen com a objectiu aconseguir que la gent s’animi a escriure.   

La Nit de la Poesia és una de les activitats que organitza l’Associació de Gent Gran per fer possible una cultura de barri a Cerdanyola. L’entitat també compta amb una coral i ara prepara un grup de play-back.   

 

Informen: B. Doñate i L. Fernández