×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La Nit de l’Emprenedoria lliurarà els 19ns Premis Creatic

El 14 de novembre se celebrarà la tradicional Nit de l’Emprenedoria que premiarà els millors projectes emprenedors del territori d’aquest 2019. Aquesta nova edició ha rebut un total de 38 candidatures que optaran al primer, segon i tercer premi dotats en 12.000€, 6.000€ i 3.000€ respectivament.  Aquests però no són els únics beneficis, els guanyadors dels Creatic podran allotjar-se, amb una bonificació del 50% durant el primer any, al parc empresarial del TecnoCampus, que és seu de 120 empreses més. Un fet que segons Oriol Ribet, Cap de Comunicació del Tecnocampus, és el que permet fer créixer el projecte.

Recordem que els Premis Creatic estan oberts a l’emprenedoria universitària, on s’hi han presentat 36 projectes i també, des d’aquest any, a l’emprenedoria de centres de formació professional, que ja compta amb 6 projectes presentats. A més a més des de l’Ajuntament també es reconeix a les empreses o organitzacions amb responsabilitat social. Segons Ribet la Tecnologia és un dels pols amb més propostes i premis, però assegura que vinculen l’emprenedoria a molts altres àmbits com per exemple el de la salut.

L’acte se celebrarà novament al Tecnocampus i estarà presentat per segon any consecutiu per l’actor Pep Plaza.

Informa: J.Peñaranda