La Nit de Gala reivindica més visibilitat de les persones amb discapacitat a la societat

Amb l’objectiu de donar més visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual, divendres la Fundació Maresme va celebrar la seva tradicional Nit de Gala. Un acte que s’emmarca en els actes del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que té lloc avui, 3 de desembre. Una Nit de Gala de la que en van ser part indispensable les persones ateses per la Fundació Maresme, formant part activa de l’espectacle “Rodó” de la companyia de teatre “Chapertons”. A més, però, també van fer de tramoistes de l’espectacle. Una feina que es va poder visualitzar amb un making off de l’espectacle al final de la nit.

De fet, amb la voluntat de reivindicar un paper més inclusiu a la societat de les persones amb discapacitats intel·lectuals, la Nit de Gala va arrencar amb la lectura d’un manifest a càrrec d’Anna Gutiérrez una persona atesa i treballadora de l’entitat.

Una Nit de Gala en què els assistents també van poder adquirir el Calendari Solidari de la Fundació Maresme. Un calendari format per dotze dibuixos de la il·lustradora mataronina Verònica Pérez que representen els dotze drets bàsics que tothom té davant la llei, segons la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de l’ONU.

 

Informa: S.Ruiz/ M.Castilla / M.Gómez