La Nau Gaudí acull 'Un arc, un iglú i una ciutat'

“Un arc, un iglú, una ciutat” és l’exposició que aterra a la Nau Gaudí aquesta setmana organitzada pel Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró i la Fundació La Caixa. La Nau Gaudí s’ha buidat per acollir-hi dues obres de grans dimensions especialment seleccionades per a dialogar amb l’arquitectura de la Nau. Les obres, dels anys 80, reben per títol “El camí per venir aquí” i “Des del terrat” i són de l’artista italià Mario Merz i l’escultor valencià Miquel Navarro, respectivament. 

I aprofitant que la Nau Gaudí llueix sense els panells que habitualment la divideixen per ensenyar les mostres de l’obra del Museu Bassat, s’aprofitarà a partir del gener per exposar escultura i pensar en la reorganització de la Nau Gaudí. L’exposició està comissariada per Nimfa Bisbe i totes dues obres han estat seleccionades perquè no només parlen d’arquitectura, sinó també de creixement i de canvi”. 

“Un arc, un iglú, una ciutat” és una iniciativa que portarà l’any 2019 a la Nau Gaudí una segona exposició d’obres de la mateixa col•lecció. De moment, les obres que s’hi ha instal•lat aquesta setmana es podran visitar fins el 14 de gener de l’any 2018.

Informa: M. Gómez / E. Andrés / M. Rodríguez