La Missa Rociera homenatja els sanitaris de l'Hospital de Mataró

Per primera vegada la Romería ha fet parada al centre sanitari abans de portar la Virgen del Rocío fins al Parc Forestal

El Parc Forestal ha estat escenari aquest cap de setmana de la Romería Rociera. La Casa d'Andalusia de Mataró ha recuperat l'activitat després de dos anys. Ho ha fet amb més casetas i un recorregut un xic diferent per fer parada a l'Hospital de Mataró.
La imatge de la Virgen del Rocío ha tornat a pujar en romeria des de la plaça d'Andalusia fins al Parc Forestal, però a diferència d'edicions anteriors, ho ha fet després de la Missa Rociera que s'ha celebrat a l'Hospital de Mataró, com a mostra d'homenatge al personal sanitari que ha lluitat a primera línia durant tota la pandèmia.

Cristobal Echeverría, president Casa d'Andalusia: "Aquest any la missa es fa a l'hospital a causa de la pandèmia que hi ha hagut. S'ha passat molt malament, tant pels sanitaris com per totes les persones vinculades a l'hospital. Hem cregut oportú dedicar-los aquesta missa en honor seu".

Un retorn a la normalitat que la gent esperava. De fet, en aquesta edició hi han participat més entitats, un total de 7. Per poder ubicar les casetas s'han habilitat dues esplanades. El flamenc i les sevillanes no hi han faltat per ambientar-les.

La Romería Rociera és un acte ja consolidat a la ciutat que aplega tant a la comunitat andalusa com altres ciutadans que també en volen gaudir.

El sol i la calor han acompanyat aquesta celebració amb temperatures que han fregat els 30 graus.