La mataronina Mamis and minis manufactura un miler de mascaretes per l'Hospital de Mataró

Mamis and minis, una botiga on line amb seu a Mataró, dedica els seus recursos a la producció de mascaretes. Una empresa que habitualment es dedica al calçat infantil i que amb la crisi del coronavirus ha decidit destinar els seus esforços a posar el seu gra de sorra per ajudar en la manca de material de protecció. Sumant esforços amb dues empreses del sector, Green Corners i la també mataronina Ninona Handmande, i cercant la col·laboració de voluntariat, ja han donat un miler de mascaretes a l’Hospital de Mataró. La voluntat és continuar treballant per abastir el màxim de centres i fer arribar la iniciativa tan lluny com sigui possible, sota l’etiqueta #mascarillasalrescate. 

La iniciativa s’ha posat en marxa aquest mateix divendres i diumenge  Mamis and minis ha pogut anunciar una millora en la seva proposta, material per confeccionar mascaretes FPP2. Un grau de protecció que permetrà que, tot i no ser homologades, siguin aptes per a l’ús de professionals sanitaris o personal en contacte amb positius. La producció d’aquest material específic per a contacte amb persones infectades, anirà en paral·lel a la confecció per part dels voluntaris de mascaretes més bàsiques que poden servir per protegir persones vulnerables i professionals que no estan a primera línia.

En cas de no poder participar de la iniciativa cosint mascaretes, aquestes marques del sector tèxtil han obert una recollida de fons a través de la plataforma gofundme.com.

Informa: C.Sánchez