×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La Marea Pensionista titlla d'insuficient la promesa d’augment de pensions del govern espanyol

Pencarta amb el lema "Defensem el sistema públic de pensions”

La Marea Pensionista de Mataró considera insuficient el compromís del govern espanyol d'incrementar les pensions en un 1'6 per cent aquest 2018. Es tracta del resultat d'un acord amb el PNB condicionat pel recolzament als pressupostos generals de l'estat. Un augment de les pensions que també es mantindria el 2019, en aquest cas segons l'IPC. Des de la Marea Pensionista de Mataró asseguren que aquesta pujada encara no s'ha materialitzat i que en cas que es converteixi en una realitat serà insuficient.

Entre les demandes i reclamacions de la Marea Pensionista també consta la recuperació dels 65 anys d'edat de jubilació i acusen el govern de l'estat d'empènyer als ciutadans a contractar plans de pensió privats. Marea Pensionista pretén seguir lluitant a través de les manifestacions per garantir els drets dels pensionistes. Sense anar més lluny aquest dilluns dia 30 d'abril han convocat una mobilització a Mataró. 

La Marea Pensionista ha presentat una demanda contra l'estat espanyol per violar el Conveni Europeu de Drets Humans. Una demanda que ha estat admesa a tràmit.

 

Informa: C.Sánchez