La Marea Pensionista pinta un mural en defensa de les pensions dignes

A la paret del Velòdrom de Mataró llueix un mural en defensa d'unes pensions dignes. Aquesta acció, impulsada per la Marea Pensionista, vol deixar constància de la lluita que porta fent l'entitat durant anys per defensar les pensions públiques. En el mural s'hi pot veure un lleó, que representa les corts, i el poble que camina cap aquest animal demanant ser escoltat. Un mural que es pot veure des d'aquest diumenge, que s’acabarà aquest dimecres al matí i que representa l camí per la lluita constant que fa l’entitat.

La Marea Pensionista assegura que la seva activitat no cessa encara que des de fa mesos hi hagi un nou govern a la ciutat de Mataró. Ells mateixos diuen que per molt que als municipis hi hagi hagut canvis de governs, els poders mediàtics, judicials i econòmics no han canviat i que precisament aquests, els consideren els seus opositors.

Més enllà de les manifestacions periòdiques, com la que es va poder veure ahir a la tarda davant l’Ajuntament, la Marea Pensionista va organitzant diversos actes. El mes de desembre es va projectar al Foment Mataroní un documental sobre l’entitat i està previst que el mes de maig es projecti la segona part a les Esmandies.

 

Informa: J.Peñaranda / A.Gual / M.Castilla / M.Gómez