La majoria de mataronins es queda a casa per l'estiu

Els mataronins planegen les vacances de cara al mes d’agost i setembre encara amb limitacions econòmiques per fer grans viatges. La majoria prefereixen quedar-se a la ciutat amb la família o fer alguna escapada per Catalunya. Malgrat que l’economia millora respecte anys anteriors, són pocs els mataronins que aprofiten les vacances per viatjar per Europa o per la resta del món.

Passar les vacances a Mataró és una opció que molts ciutadans han triat aquest estiu. La falta de diners per viatjar fora i la massificació del turisme en grans ciutats són dos dels motius principals. D’altres ho prefereixen per estar amb la família i poder passar temps a la platja.

Tot i que tradicionalment els viatges sempre s’han encarregat a les agències, actualment plataformes com Airbnb o Booking, que permeten reservar de forma més barata per internet, són les preferides per la majoria de viatgers. Les agències guanyen protagonisme quan es tracta de viatges a llarga distància.

Per desconnectar i no anar massa lluny, l’opció preferida dels mataronins són les escapades per Catalunya, a la muntanya o a la Costa Brava, que són més econòmiques i relaxants.

 

Informa: M.Viteri / A.Andrés / L.Barroso