La màgia dels Reis Mags d'Orient arriba a la ciutat tot i la pandèmia

La programació especial produïda per la regidoria de Cultura i Mataró Televisió ha apropat als infants la nit més màgica de l'any

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van arribar dimarts al vespre a Mataró, tot i que d’una manera poc habitual. Les restriccions de la pandèmia de la Covid-19 van impedir que aquest any es fes la tradicional cavalcada de la Nit de Reis o que els infants poguessin assistir tampoc el dia 5 al matí a l’habitual arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a bord de llaüt Sant Ramon. Tot i això, Ses Majestats van arribar a totes les llars de Mataró a través del programa especial “Nit de Reis” emesa per Mataró Audiovisual i la web de cultura de l’Ajuntament. En un any tant estrany com l’actual, Ses Majestat els Reis Mags d’Orient van assegurar que deixarien molts regals als més menuts de la ciutat en una nit que desitjaven des de fa temps que arribés.

L’alcalde de la ciutat, David Bote, va ser l’encarregat de rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar a la Sala de Plens del consistori. Allà els va donar la benvinguda a la ciutat, els va agrair la visita i va assegurar que tots els infants de la ciutat s’havien portat d’allò més bé durant l’any. Bote també es va dirigir als més menuts de casa per demanar-los que aguantin durant tot l’any l’esperit de la Nit de Reis i no perdin les ganes d’aprendre.

Un programa especial que a més va ensenyar les interioritats del Campament Reial quan s’abaixen les portes i es comencen a preparar els regals. Un programa que va tenir una audiència de 18.000 espectadors i que va agradar a molts mataronins i mataronines. Després de “Nit de Reis” es van poder reviure els millors moments de la cavalcada de l’any passat amb el programa “Recordant la Cavalcada 2020”, seguit per més de 10.600 espectadors.

Durant aquestes festes de Nadal, Mataró Audiovisual també ha emès el programa “Nadales a Mataró Televisió”, que ha tingut l’acollida de més de 40.000 persones, i l’”Especial Cap d’Any”, vist per gairebé 31.000 espectadors.

Informa: S.Ruiz