La Junta de Portaveus condemna la mort violenta de la menor de Cerdanyola

L’Ajuntament lamenta i condemna la mort violenta de la menor trobada aquest diumenge en un domicili del barri de Cerdanyola. Així ho ha expressat aquest matí l’alcalde de Mataró, David Bote, en una compareixença de premsa en què ha estat acompanyat dels portaveus de tots els grups municipals del consistori. Bote també ha transmès el condol de l’ajuntament a la família de l’adolescent i els ha ofert tot el suport del consistori. Durant la roda de premsa, Bote també ha pogut confirmar que es tractaria d’un cas d’homicidi. Per condemnar els fets, la Junta de Portaveus ha convocat una concentració per 2/4 de 7 del vespre davant l’Ajuntament.

Recordem que la menor va ser trobada morta diumenge a la nit al carrer Burriac del barri de Cerdanyola. Es tractaria d’una adolescent de 13 anys i origen rus. La mare de la noia hauria marxat a Rússia recentment, deixant-la amb el seu germà a qui ara no localitzen. Va ser un conegut de la mare qui va trobar el cos sense vida de la noia, després que la mare li demanés que s’apropés fins al seu domicili al no tenir notícies dels seus fills.

El cas es troba sota secret de sumari, en mans del Jutjat d'Instrucció número 3 de Mataró, que estava de guàrdia en el moment dels fets.

 

Informa: S.Ruiz/ A.Durán