La jornada solidària de Càritas, passada per aigua

La diada Mataró x Càritas ha omplert la plaça Santa Anna de música i solidaritat malgrat les precipitacions intermitents

Malgrat la pluja, la plaça Santa Anna ha tornat a lluir aquest dissabte en una nova edició de Mataró x Càritas. L’aigua no ha impedit que la jornada solidària tirés endavant. Es van poder fer totes les actuacions previstes excepte l’última, perquè l’escenari estava massa moll. Tot i així, es va poder mantenir l’arrossada popular del migdia, com sempre elaborada per diferents confraries de la ciutat. Al final de la diada s’havien recollit 2.578 euros, fruit de diverses accions com la venda de pastissos i cava, de DVD’s i CD’s, així com de la tómbola que estrenava l’entitat.

Antoni Vilà, sotsdirector de Càritas Mataró: “Sobretot agrair la tasca immensa i molt important que fan tots els voluntaris. Preparar una jornada així és molt feina. El temps no ens acompanya massa i això fa que a la gent li costi més sortir; però estem molt contents perquè tothom que ve ens ajuda de seguida. Hi ha molta gent solidària que es preocupa pel que fem des de Càritas.”

L’Agrupació Musical del Maresme, una habitual a al cita, va inaugurar la jornada a les dotze del migdia combinant peces tradicionals de banda amb clàssics tan esperats com el Bequetero. Tot seguit, el Grup de Country del Casal de Gent Gran de l’Havana va oferir una mostra de ball que va enllaçar amb l’arrossada popular. La franja de la tarda es va encetar amb la cantautora Zirena i va seguir amb el rock del Grup Furtius.