La Grossa de Cap d'Any cau a Vilassar de Mar

56.795, aquest és el número de la Grossa de Cap d'Any que ha portat la sort a Vilassar de Mar.  El sorteig de la loteria catalana que s'ha celebrat l’últim dia de l’any va repartir cinc grans premis. La reacció al municipi Maresmenc va ser ràpida i alguns dels premiats es mostraven sorpresos pocs minuts després de conèixer la notícia. Altres, llistaven els desitjos amb els que pretenien gastar-se els diners guanyats. 

Cada bitllet estava valorat amb 100.000 euros, 20.000 per euro apostat. Els afortunats que tenien butlletes amb el número anterior i posterior també guanyaven 1.000 euros, 200 euros per euro apostat. Les quatre últimes xifres obtenien un premi de 500 euros, 100 euros per euro jugat, mentre que les tres últimes guanyaven 175 euros. Finalment, si s'ha encertat l'últim número, el premi és el reintegrament.

Aquesta vegada s'han venut més números que mai, un 23 per cent més que a les edicions anteriors. El número més esperat, el guanyador de la cinquena Grossa de Cap d'Any, s'ha venut com deiem a Vilassar de Mar, al Maresme, però també al municipi gironí de Campdorà, que ja va repartir el segon premi de la Grossa 2016. 

Informa: M.Mir / M.Gómez