La Gent Gran per la Llibertat entrega 510 signatures d’autoinculpació

Els avis i àvies per la llibertat han allargat aquest dimecres la ruta que vénen seguint des de l’octubre de 2017. En aquest cas, la concentració (que cada dimecres al matí demana la llibertat dels polítics i polítiques que són a la presó) ha arribat fins als jutjats de Mataró per entrar al registre un manifest d’autoinculpació. Aquest text inclou 510 signatures de ciutadans i ciutadanes que reconeixen que van formar part del referèndum de l’1 d’octubre i que la culpa també recau sobre ells. L’objectiu, explica un dels seus membres, Joan Valls, és recordar a la justícia que la responsabilitat és de tots.

Diferents poblacions catalanes que compten amb organitzacions d’avis i àvies per la llibertat han recollit signatures durant les darreres setmanes de forma paral·lela al judici de Madrid i les estan entregant als seus respectius jutjats . En el cas de Mataró, el primer dia que es van habilitar les signatures se’n van aconseguir 250 i la recollida s’ha allargat un mes. (Joan Valls assegura que es tracta de donar suport als empresonats).

Els avis i àvies per la llibertat asseguren que seguiran concentrant-se a les portes de l’Ajuntament fins que la situació canvïi per als polítics empresonats.

 

Informa: M.Gómez / L.Barroso