La Generalitat torna a imposar el confinament comarcal

Encara pendents de l'impacte de propagació de la Covid durant la Setmana Santa, Salut reconeix que la situació no és bona

El confinament comarcal torna a partir de divendres. El Procicat ha decidit fer marxa enrere i ja no permetrà que les bombolles de convivència puguin sortir de la comarca.

Feia 3 setmanes, des del 15 de març i a les portes de Setmana Santa que es va eliminar el confinament comarcal i ara, el govern de la Generalitat  torna a posar en marxa aquesta restricció de la mobilitat. La mesura entra en vigor a partir de la matinada d'aquest divendres 9 d'abril i serà vigent cada dia, de dilluns a diumenge.

Encara pendents de l'impacte de propagació que hagi tingut el coronavirus durant la Setmana Santa, Salut reconeix que la situació no és bona. Tal com ha explicat la Consellera de Salut, Alba Vergés, en la situació actual 

"s'està incrementant el nombre de casos greus i cal prendre mesures com més aviat millor".

Per la seva part, el Conseller d'Interior, Miquel Sámper, ha reconegut la fatiga pandèmica que estan causant les restriccions Covid en la població, però demana un últim esforç per poder sortir d'aquesta situació en un període de 2 mesos.

La xifra de pacients amb coronavirus ingressats a Catalunya és de 1.712, 458 dels quals són a les UCI. Hi ha 1 milió de dosis posades.

Informa: O.Debat