La Generalitat reforçarà l'autobús Exprés la setmana vinent

De moment el govern català contempla reforçar la franja de migdia i no es descarta reforçar altres franges horàries. És el tercer reforç de la línia Mataró-Barcelona des del 2018.

Fotografia: Mataró Audiovisual

La Generalitat reforçarà la setmana vinent el servei d’autobús Exprés que connecta Mataró amb Barcelona, segons ha avançat RAC1 i ha pogut confirmar Mataró Audiovisual. El reforç, de moment, serà a la franja del migdia que és quan hi ha més queixes dels usuaris, segons el govern català. A més s’estudiarà reforçar tota la línia ampliant les freqüències d’altres franger horàries encara per concretar.

Dilluns el vicepresident de Polítiques Digitals i Territori ja va avançar que estudiarien si era necessari fer aquest reforç a les hores punta del servei per evitar que hi hagi "el mínim de gent dreta possible".

Aquesta ampliació de freqüències serà la tercera des de l’any 2018. El novembre d’aquell any es van incorporar dos vehicles més per fer el recorregut durant les hores punta. Poc més d’un any després, el gener del 2020, també es van ampliar les expedicions de les línies Exprés 11.1 i 11.2 amb una vintena de noves sortides cap a Barcelona i una desena cap a Mataró a partir del migdia.

 

Informa: S.Ruiz