La Generalitat demana no abaixar la guàrdia contra la Covid-19 durant la revetlla de Sant Joan

La revetlla de Sant Joan d’aquest any serà, segurament, la més diferent que s’ha viscut en molt de temps. La crisi sanitària de la Covid-19 obliga a repensar la festa per evitar aglomeracions de gent. Precisament per aquest motiu les platges, un dels escenaris més habituals de revetlla a Mataró, tindran l’accés prohibit durant aquesta nit. L’Ajuntament ha decretat que entre les 8 del vespre d’avui i les 9 del matí demà totes les platges estaran tancades. També queden prohibits els sopars populars, les revetlles i les fogueres. El que sí que estarà permès és l’obertura de les guinguetes de la platja, restaurants, cafeteries i terrasses fins l’horari màxim autoritzat en cada cas. En parla la regidora de Seguretat Pública, Anna Villarreal.

Aquestes mesures faran que aquest any a Mataró no se celebri cap sopar al carrer ni cap revetlla, com la del carrer Sant Joan. Per tant, tampoc hi haurà la Baixada de les Bruixes ni la Foguera de Can Maitanquis. Des de l’organització detallen que a finals d’abril ja van començar a cancel·lar els preparatius d’aquest any. Expliquen que per aquesta revetlla faran una celebració més íntima, cadascú a casa seva, però sense descuidar, això sí, la coca de Sant Joan. Agustí Borràs és veí del carrer Sant Joan

Una revetlla de Sant Joan que serà diferent a l’habitual, però que tothom es prepara perquè no es perdi la màgia de cada any.

Informa: S.Ruiz