La Fundació Iluro destina 40.000 euros a projectes d'interès social

La línia d'ajuts és per a entitats que facin propostes que millorin la inclusió de les persones vulnerables

La Fundació Iluro  destina  40.000 euros a projectes d’interès social liderats per entitats de la ciutat de Mataró. En declaracions a l’entrevista de Mataró Ràdio, la directora de la Fundació, Marta Ibarz, i la responsable d’acció social, Mireia Vall, destaquen que les entitats que vulguin optar als ajuts, han de presentar propostes que millorin la inclusió de les persones vulnerables.

MIREIA VALL, responsable d’acció social Fundació Iluro

L’entitat ha de tenir dos anys, que estigui consolidada. I els projectes han d’anar en una d’aquestes dues línies, una és la d’interès social i l’altra la sociocomunitària i mediambiental. Són les dues línies que nosaltres recolzem i decidim que estan bé.

MARTA IBARZ, directora Fundació Iluro

Han de presentar propostes que millorin la inclusió de les persones vulnerables. Nosaltres treballem amb diferents col·lectius, amb gent gran, amb discapacitats, amb nens... Per tant, la proposta és molt àmplia. De fet, al llarg d’aquests anys hem donat suport a 19 entitats.

La Fundació Iluro concedeix aquests ajuts des de l’any 2014. La línia d’ajuts, els projectes de voluntariat i diverses iniciatives socials formen part de l’essència de l’entitat.

MARTA IBARZ, directora Fundació Iluro

I realment estem fent de fundació quan fem aquesta tasca social, quan apropem la cultura, l’art, l’esport, a col•lectius que moltes vegades no hi poden accedir. Per tant, és la nostra essència.

Les entitats que vulguin optar a les línies d’ajut de la Fundació Iluro poden presentar les seves propostes fins el 28 de febrer.