×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La Fundació TIC Salut Social es trasllada a Barcelona

La Fundació TIC Salut Social deixarà la seva seu de Mataró el proper 25 de novembre per traslladar-se a Barcelona. Així ho va decidir el Patronat de la fundació a finals del mes d’octubre. L’organisme es traslladarà a l’edifici Salvany de la capital catalana que ja acull a altres entitats del Departament de Salut, al qual està vinculada la Fundació TIC Salut Social. L’objectiu, segons informen, és “centralitzar i compartir recursos comuns i optimitzar l’eficiència i la sostenibilitat”. Tot i el canvi d’ubicació, des de la Fundació asseguren que es mantindran els acords que s’han impulsat fins ara i s’intentarà establir-ne de nous.

D’aquesta manera, la Fundació TIC Salut Social deixarà Mataró després de 13 anys, dels quals en fan un balanç molt positiu. De fet, la Fundació es va instal·lar a la capital del Maresme des del seu naixement, l’octubre del 2006, a les instal·lacions de TecnoCampus 0. Anys més tard, es va traslladar a l’edifici del TecnoCampus 3.

La Fundació TIC Salut Social va néixer amb l’objectiu d’impulsar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) per transformar el model assistencial de salut i social.

 

Informa: S.Ruiz