La Fundació Maresme reconeix el compromís de diverses empreses

Les empreses Avet Set, Alcampo i Hartmann han estat reconegudes a la 2a Trobada “Progrés social amb complicitat empresarial”. Una jornada biennal organitzada per la Fundació el Maresme que vol reconèixer públicament les empreses del territori que col•laboren amb l’entitat des de diferents vessants i àmbits econòmics. La Fundació ha volgut premiar la seva col•laboració incondicional i altruista de l’empresa mataronina Avet Set amb els serveis i centres de l’entitat. S’ha posat en valor l’aposta continua d’Alcampo pel que fa a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual en situació d’atur. I també s’ha reconegut la trajectòria de vinculació de Hartmann al llarg dels anys.

La voluntat d’aquesta segona jornada que s’ha celebrat aquest dimecres passat  és que posar en valor la tasca que fan no només de col•laboració sinó de compromís d’algunes empreses. Es tracta d’empreses del territori compromeses a nivell social i amb complicitat amb l’entorn proper, que impulsen iniciatives solidàries en el seu dia a dia, i que a més generen noves oportunitats per a les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca del Maresme.

Aquesta edició de la jornada ha comptat amb la ponència “Innovació disruptiva: cap a un món d’abundància o cap a un món de desigualtat”, a càrrec de Xavier Ferràs, professor d’Operacions, Innovació i Data Sciences a ESADE.