La Fundació Maresme celebra aquest vespre la seva tradicional Nit de Gala

Un any més, el Teatre Monumental acollirà una nova edició de la Nit de Gala de la Fundació el Maresme, que a més d’oferir oci i cultura a la ciutat, també es marca l’objectiu de donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual. De fet, aquest Nit de Gala s’emmarca en els actes del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual que té lloc cada 3 de desembre. Aquest any, els assistents podran gaudir amb l’espectacle “Rodó” de la companyia de teatre còmic “Chapertons”. Un espectacle que s’ha representat en més d’una vintena de països d’Europa. La preparació i muntatge dels elements escènics d’aquest espectacle anirà a càrrec d’un grup de persones ateses per la Fundació Maresme. Alguns d’ells, com explica Javi Àvila, responsable del projecte Santi de la Fundació Maresme, també prendran part de la funció.

Aquesta setmana també s’ha posat a la venda el Calendari Solidari de la Fundació Maresme. Un calendari que enguany, en comptes de fotografies, està format per dibuixos de la il·lustradora mataronina Verònica Pérez. Dotze dibuixos que representen els dotze drets bàsics que tothom té davant la llei, segons la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de l’ONU. Uns drets pels quals, segons reconeix Javi Àvila, encara és necessari lluitar.

Les entrades per la Nit de Gala tenen un cost de 10 euros. Els beneficis aniran destinats a donar suport a les activitats de la Fundació Maresme. Per qui no pugui assistir a l’acte també s’ha oberta una fila zero.

Informa: S.Ruiz