La Fundació Iluro manté les seves propostes habituals i cedeix espais i material

La Fundació Iluro manté les seves propostes habituals i cedeix espais i material

Les entitats culturals es reinventen durant aquests dies de confinament i repensen les seves activitats perquè el públic continuï gaudint de l’oferta i les diferents propostes, tot i estar a casa. Així ho fa, per exemple, la Fundació Iluro, que ha preparat cites familiars, concursos i contes, a través d’Internet, per fer més divertida l’estada a casa. A més, la directora de la Fundació, Marta Ibarz, explica que les propostes també són enriquidores, perquè permeten aprendre sobre modernisme, llegir i recitar poemes, conèixer la història de la ciutat o fer exercici físic.

Entre les opcions: pintar fitxes modernistes de la Casa Coll i Regàs que es poden trobar al web i un concurs d’Instagram per conèixer la història modernista de la casa. A més, la Fundació també manté els contes del ‘dijous a la Biblio’ i el ‘Conte de la Rotllana’ a través de Youtube i també proposa receptes de cuina i una rutina d’exercicis per millorar la postura corporal.

I més enllà de les activitats, la Fundació Iluro ha posat la seva impressora 3D a disposició dels experts per poder fer material sanitari que sigui útil.

Ibarz també afirma que  més enllà de les activitats culturals, l’entitat ha ofert els seus locals a l’Ajuntament per si els necessiten. Aquests dies la Fundació Iluro també manté el contacte amb els col·lectius més vulnerables, a qui segueix oferint clubs de lectura de manera virtual gràcies als voluntaris.

Informa: M. Rodríguez