La Fundació Iluro i Caixabank donen ajudes socials per valor de 45.000 euros

Els projectes tenen per objectiu impulsar l’ocupació, el desenvolupament local i el suport a col·lectius en risc d’exclusió social

Imatge: Nota de Premsa Fundació Iluro i Caixabank

La nova convocatòria d’ajuts socials d’aquest any impulsada per la Fundació Iluro i Caixabank reparteix 45.000 euros entre els projectes seleccionats. Són un total de divuit entitats de la comarca les que s’han presentat a l’edició del 2021, però només 11 les que han estat seleccionades. De fet, a través de totes elles es beneficiaran més de 1.200 persones. Totes aquestes entitats tenen projectes que impulsen l’ocupació, el desenvolupament local, la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i el suport a col·lectius en risc d’exclusió social. Són projectes que se centren bàsicament en l’acolliment i l’atenció a la dependència, a la rehabilitació i la reinserció social, però també a la orientació, formació ocupacional i suport a les famílies i a les seves necessitats bàsiques d’alimentació, higiene, educació i salut. El jurat ha valorat la utilitat social, la qualitat i capacitat tècnica dels projectes i la seva eficiència econòmica, entre altres aspectes destacats.

Entre les entitats beneficiàries d’aquest any hi ha el Centre de Formació i Prevenció, l’Associació TEA Asperger Maresme, Càritas Interparroquial de Mataró, la Fundació Àmbit Prevenció, la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU o la Fundació El Maresme. També hi ha la Fundació Junts Autisme, la Privada Salut Mental Catalunya, la Fundació Sant Joaquim, la Fundación Internacional Miquel Valls contra l’Esclerosis Lateral Amiotròfica i la Fundación Soñar Despierto.

Informa: M.Gómez