La Fundació Iluro i Bankia s'uneixen per donar suport a projectes mediambientals de la comarca

Iniciativa conjunta entre Bankia i la Fundació Iluro per donar suport a projectes mediambientals a la comarca del Maresme. Les dues entitats formalitzen una nova Convocatòria de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible dotada amb 20.000 euros. Un ajut al qual hi poden optar entitats privades sense ànim de lucre vinculades al medi ambient que treballin a la comarca i que estiguin compromeses amb el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura. Una iniciativa que va néixer fa dos anys però que es formalitza en aquesta edició, introduint unes bases que regulen la convocatòria, i doblant l’aportació fins als 20.000 euros.

La convocatòria, que s’ha obert amb l’inici del mes de setembre, i es mantindrà oberta fins al 21 d'aquest mes, va dirigida a donar suport a projectes que fomentin la conservació, el restabliment i l'ús sostenible dels ecosistemes terrestres, marins i d'aigua dolça; que ajudin a reduir i reciclar residus, especialment els plàstics; i que fomentin la innovació tecnològica encaminada a reduir o evitar el mal ambiental. Entre altres aspectes, es valorarà positivament l'impacte en la reducció de petjada de carboni. Per atorgar l’ajut es valora tant el projecte com l’entitat que hi ha al darrere.

Els projectes seran valorats per un jurat amb representants de la Fundació Iluro, de Bankia i d'una assessoria tècnica especialitzada. La resolució es donarà a conèixer el mes de novembre. Les sol·licituds podran presentar-se en línia a través de les webs de Bankia En Acció i Fundació Iluro fins al pròxim 21 de setembre.

La convocatòria s’emmarca en la col·laboració anual entre Bankia i la Fundació Iluro gràcies a la que també veurà la llum per quart any consecutiu la ‘Convocatòria d'acció social’ destinada a donar suport a projectes socials a la comarca del Maresme. 

Informa: C.Sánchez