La Fundació Iluro i Bankia lliuren 30.000 euros a 11 projectes socials de Mataró i el Maresme

La Fundació Iluro i Bankia fan entrega d’ajudes socials a 11 projectes de Mataró i la comarca . L’Ateneu que té la fundació a La Riera ha acollit l’acte de lliurament dels ajuts aquest dijous. Projectes que impulsen accions socials per millorar l’ocupabilitat i la qualitat de vida de les persones dependents i en risc d’exclusió. Un total de 30 mil euros es reparteixen en els 11 projectes que s’han seleccionat a través d’un sistema d’avaluació que examina la qualitat de la intervenció, l’impacte i el pressupost del projecte així com la capacitat organitzativa, la institucional, l’econòmica i la relacional per al treball en xarxa. L’alcalde, David Bote, ha clos l’entrega i ha parlat del progrés del planeta a través del conjunt dels ciutadans. Ha assegurat que s’ha de prendre seriosament “la batalla contra els populismes i les idees que no treballen pel benestar comú”.

Entre les entitats seleccionades hi ha la Fundació CEO del Maresme, la Fundació Àmbit Prevenció, la Fundació Salut Mental Catalunya, Càritas Interparroquial de Mataró i la Fundació Internacional Miquel Valls. També hi ha l’Associació de Veïns Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí i la Fundació Friends, l’Associació TEA-Asperger del Maresme, l’AFAM, la Fundació Sant Joaquim o les Conferències Sant Vicenç de Paül. Per part de Bankia Acció Social s’han mostrat compromesos amb les associacions que treballen per millorar la societat de la comarca.

Tots els projectes s’han seleccionat en el marc de la convocatòria d’Acció Social 2019, posada en marxa per les dues entitats organitzadores: la Fundació Iluro i Bankia.

Informa: M.Gómez / J.Masriera