La Fundació Iluro dona 35.000 euros en ajuts socials

La Fundació Iluro ha atorgat 35.000 euros en ajuts socials que es destinaran a 7 projectes de Mataró i la comarca, amb l’objectiu de donar impuls a accions socials per a persones en risc d’exclusió social. Set projectes que s’han seleccionat per la seva qualitat, utilitat social i el treball en xarxa. A més, també s’han tingut en compte aspectes com l’experiència en el sector i l’impacte general al territori. Marta Ibarz és directora de la Fundació Iluro.

La Fundació Iluro manté la seva entrega anual d’ajuts econòmics i, a més, ho complementa amb altres accions socials com la cessió d’espais propis, clubs de lectura adreçats a col·lectius en risc on participen voluntaris culturals i el foment de la inclusió laboral de persones amb discapacitat.

Les set entitats que es beneficiaran dels ajuts són Càritas, la Fundació Sant Joaquim, el centre de logopèdia La Volta, la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, la Parròquia de Santa Maria de Mataró, l’Associació TEA Asperger del Maresme i l’Associació de Familiars Malalts d’Alzeimher.

M.Rodríguez