La Fundació El Maresme presenta el nou calendari solidari

Per quart any consecutiu, la Fundació El Maresme ha editat un calendari solidari. Enguany, el jove fotògraf mataroní Arcadi Martín ha estat l’encarregat de mostrar a través de 12 instantànies la tasca i valors de la Fundació El Maresme. Perquè a banda d’aconseguir fons per posar en marxa projectes diversos, Javi Avila, responsable del projecte Santi explica que l’objectiu pel qual l’entitat va començar a realitzar aquest calendari és el de poder donar visibilitat tant a la tasca de la Fundació, com als valors de l’entitat i, sobretot, a les persones amb discapacitats intel•lectuals.

Un calendari que té una marcada tonalitat groga. Explica Arcadi Martín que d’aquesta manera ha volgut fer servir el distintiu color d’en Santi i combinar-la amb les diferents matisos cromàtics de cada mes. Martín, voluntari de la Fundació El Maresme, ja va participar en el videoclip de les Dissantes d’enguany i a partir d’aquí va voler ajudar a difondre el dia a dia de l’entitat.

El cost del calendari solidari de la Fundació El Maresme és de 5 euros. Es pot adquirir als diferents departaments de l’entitat i a les oficines  de la Plaça dels Bous.

Informa: S.Ruiz