×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

La Formació Professional concreta objectius en la jornada de promoció

El Cafè de Mar va acollir la presentació de la Secretaria Tècnica de la Formació Professional a Mataró i la 1a Jornada de la Promoció de l’FP que tindrà lloc el dijous vinent. El regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, i el president de la Delegació de la Cambra de Comerç al Maresme, David Marín,  van ser els responsables de dur a terme aquesta exposició. El regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, va presentar la Secretaria Tècnica de la Formació Professional de Mataró, una oficina tècnica per promocionar els estudis de formació professional a la ciutat. 

La Secretaria Tècnica de la Formació Professional de Mataró vol complir, tres objectius que engloben una desena d’accions concretes, com per exemple, dissenyar un campus integrat de l'FP, un portal web on aparegui tota l'oferta educativa d'FP de la ciutat, desenvoluparan accions promocionals, constituiran una taula mixta de planificació i, donaran suport i revisaran l'oferta formativa d'adults.

Una de les primeres accions promocionals que es desenvoluparà és l’organització d’una jornada promocional de l’activitat de l'FP a la ciutat. Una iniciativa que té com a finalitat potenciar un dels reclams de les empreses. Una jornada presentada i moderada per Laura Cera de Mataró audiovisual, que tindrà lloc dijous a dos quarts de 6 de la tarda, al Cafè de Mar.