La Fira de l’Arbre torna a omplir el Parc Central de flors i artesania

Tres anys més tard, l’esdeveniment ha recuperat el seu format habitual en la seva 43ena edició i ha aplegat 120 expositors de flors, plantes, arbres, materials de jardineria, artesania, entre d’altres.

Fotografia: 43ena edició de la Fira de l'Abre i el Medi Ambient al Parc Central (tvmataró)

Aquest cap de setmana el Parc Central ha acollit de nou la Fira de l’Abre i el Medi Ambient de Mataró. Aquest esdeveniment arribava a la seva 43ena edició i tornava després que l’any passat no es pogués dur a terme per motius econòmics i que al 2021, s’hagués d’adaptar per la pandèmia. Enguany, amb un temps esplèndid que l’ha acompanyat tant dissabte com diumenge, la Fira ha estat un èxit. Amb la sostenibilitat com a eix central, ha aplegat 120 expositors de flors, plantes, arbres, materials de jardineria, artesania i alimentació entre d’altres. Tot i que la majoria han valorat positivament l’esdeveniment, també han fet aportacions per millorar l’edició de l’any vinent.

Fernando Ciprés (Viver Ciplant): Geranis i plantes de temporades és el que venc sobretot. Amb l’experiència adapto el que porto. 

Xavi Queralt (Vivers Queralt): A la meva parada el que s’està venent més són fruiters, cítrics... el tema planta ornamental de jardí està més parat. Falta més informació de cara al client perquè entre la pandèmia i al canviar-la de data... falta informació de la Fira.

La Fira de l’Arbre també ha atret un gran nombre de visitants. Molts d’aquests són assistents fidels que anys rere any es marquen la cita al calendari.

Magdalena Reina (visitant de la Fira de l’Arbre): Ens agrada molt l’ambient, les flors, el pa, els embotits... Venim tots els anys.

Jaume Coquet (visitant de la Fira de l’Arbre): Ens agrada venir a fer una volteta i anar veient l’evolució que fa any rere any.

Meravelles Caparrós (visitant de la Fira de l’Arbre): El que més ens agrada són les plantes. Ens agradaria una mica més per això i el que feien abans dels mobles de jardí. Però està força bé.

De cara a la propera edició, l’objectiu de l’esdeveniment és sortir més enllà dels límits del Parc Central. Així doncs, el repte que es marquen és el d’arribar a altres espais de la ciutat per apropar la Fira a la ciutadania.