La Feixa presenta la situació del local aquest divendres

El projecte de supermercat cooperatiu ‘La Feixa’ aconsegueix el seus objectius d’ampliar la massa social, amb gairebé 170 socis, i de trobar un local. La iniciativa es presentarà en societat aquest divendres 10 de juliol a les 8 del vespre a Can Xammar. Una cita que estava prevista just abans del confiament. En aquests mesos, el projecte ha avançat tant que a hores d’ara ja es podrà donar a conèixer fins i tot l’ubicació del local. La iniciativa ha pogut anar agafant forma durant el confinament a través d’internet i gràcies al boca orella. Tomeu Gomila és un dels socis fundadors de "La Feixa". 

Un supermercat que un cop obri les portes, a finals de setembre o principis d’octubre, atendrà tant a membres de la cooperativa com a clients que no hi tinguin cap mena de vinculació. Això si, els preus seran diferents per a les persones sòcies que dediquin una hora i mitja de treball al mes al projecte, per als socis que no hi treballin i per a les persones sense cap vinculació.

El proper pas del supermercat cooperatiu serà dissenyar la seva política de funcionament amb els seus membres. A la presentació de divendres hi assistirà Coop 57, la cooperativa que ha apostat per aquest projecte aportant part del crèdit necessari perquè tiri endavant.

Informa: C.Sánchez