La Diputació subvenciona la millora dels polígons de ponent amb 1'7 milions d'euros

Polígons de ponent

Mataró rep una subvenció de 1’7 milions d’euros de la Diputació de Barcelona millorar els polígons industrials de ponent de la ciutat. Unes millores emmarcades en el Pla d’Acció integral de millora dels Polígons d’Activitat Econòmica que té un pressupost total de 2 milions d’euros. Millorar la mobilitat i la seguretat i modernitzar els polígons del Pla d’en Boet, Les Hortes, el Rengle i Balançó i Boter són els principals objectius d’aquest projecte. Entre les accions previstes per acomplir amb els objectius, l’alcalde David Bote i la regidora d’Urbanisme Núria Moreno, destaquen la urbanització de la rotonda de la cruïlla, del carrer del Sant Crist amb carrer de Manuel Carrasco i Formiguera, adaptar els passos de vianants, millorar l’asfalt i les voreres de la zona, instal·lar aparcaments de bicicleta o millorar la xarxa de fibra òptica dels polígons.

Un projecte que per revitalitzar els polígons que forma part del Pacte per l’ocupació i el desenvolupament econòmic de Mataró signat el passat febrer entre l’Ajuntament i el Consell Econòmic i Social de Mataró (format per els sindicats CCOO i UGT i les patronals FAGEM i PIMEC). Tant la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, com el secretari general d’UGT Maresme, Lluís Torrents, valoren molt positivament la inversió que es farà per millorar els polígons de ponent. Una inversió que creuen que pot afavorir a que altres empreses a s’instal·lin a Mataró.

Mataró ha estat un dels 5 projectes beneficiats per la subvenció de la Diputació de Barcelona, dels 19 presentats. La inversió del projecte s’ha d’haver executat com a màxim el 31 de desembre del 2019.