La Diputació de Barcelona dona a Mataró equips de protecció individual

Mataró rep una donació d’equips de protecció individual de la Diputació de Barcelona. La donació consta de 3000 mascaretes quirúrguiques, 80 mascaretes de protecció  FFP2, 200 granotes, 3500 guants i una vintena d’ulleres. Els equips de protecció individual es reparteixen entre diferents residències de gent gran i el personal municipal essencial.  L’entrega de part d’aquest material s’ha fet aquest matí a la seu de Benestar Social de l’Ajuntament de Mataró.

En aquest equipament municipal és on es rep diariament material de protecció que prové de donacions d’empreses, entitats o particulars. I des d’aquí es fa la distribució entre les residències de gent gran, centres de dia i serveis d’atenció a domicili. Són repartidors de l’Ajuntament de Mataró els que entreguen i recullen aquest material i també el distribueixen als diferents casal de la gent gran. Tot plegat, seguint les mesures de protecció personal per a tots els integrants d’aquest engranatge com també per als receptors de les residències i amb la cura necessària cap al material.

Precisament, en l’entrega que s’ha fet aquest dijous s’ha pogut portar material a més d’una quinzena de residències de la ciutat com El Mirador, la Laia , Can Boada, Voramar, Hèstia Maresme, Sant Josep, Cerdanyola, ICASS, Mediterrània, Torre Llauder, Llar Santa Maria, Llar Nova, Llar Sant Emili, Residència El Maresme i serveis com el CRAE, Centres Residencials d’Acció Educativa.

Informa: C.Sánchez