La demanda per estudiar al TecnoCampus creix un 9% i set titulacions obtenen nota de tall

Tecnocampus

Gairebé la meitat dels estudis universitaris del TecnoCampus han obtingut nota de tall durant la preinscripció, és a dir, han rebut més demanda d'estudiants que les places que s'ofereixen per al curs vinent, que en són 850. En total han tingut nota de tall set titulacions de l'àmbit de la salut i l'empresa. La nota de tall més alta correspon al grau de Fisioteràpia (8,912), seguida de la del doble grau de Fisioteràpia i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (8,890).

El conjunt dels graus i dobles graus de la universitat del Maresme té assignats des del juliol un total de 931 estudiants, una xifra que a més de superar l'oferta de places, és un 9% superior a la de l'any passat. Del total d'assignats, han triat el TecnoCampus en primera opció 529 estudiants. El director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, considera que aquestes dades són fruit de la bona feina.

La demanda d'estudiants més important s'ha donat en els estudis de l'àmbit de la salut, sobretot en el grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, amb un increment del 86,5%. En general, les quatre titulacions d'aquest àmbit (on també s'inclou Infermeria) han obtingut notes de tall molt altes: d'entre el 8,7 i el 8,9. El TecnoCampus ha demanat poder ampliar-ne el nombre de places.

Dels altres estudis, cal remarcar-ne dos sense nota de tall però amb més demanda: el grau de Logística i Negocis Marítims, amb un increment del 50%, i el doble grau de Vídeojocs i Informàtica de Gestió, amb un augment del 23,8%.
El procés de matriculació començarà el pròxim 7 de setembre. Aleshores es sabrà quants estudiants podran començar el curs al TecnoCampus. Ara mateix hi ha 796 estudiants en llista d'espera pendents del procés de reassignació.

 

Informa: B.Doñate